Beskyttelse af dine adgangskoder og følsomme oplysninger

Kaspersky Password Manager beskytter alle dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger (f.eks. pasoplysninger og økonomiske eller medicinske fortegnelser) med en enkelt hovedadgangskode. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stationære computere, bærbare computere og mobile enheder, der kører Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™ for at holde alle dine data sikre og synkroniserede.

Bemærk: Kaspersky Password Manager er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky Password Manager:

Du kan administrere dine data enten fra programgrænsefladen eller på My Kaspersky.

Installér Kaspersky Password Manager.